GREENWICH VILLAGE APARTMENT RENOVATION   Completed 2015  New York, NY  Apartment renovation   Honorable Mention: NYC&G Innovation in Design Awards (2015)   Berg Design redesigned this Greenwich Village apartment to expose as much of the apartment to natural light. The new plan revolves around a vast living area and kitchen relocated adjacent to oversized windows. Industrial sized steel and glass doors were used to bring natural light into interior spaces.   Hand plastered walls, a rough concrete partition, waxed raw steel and reclaimed pallet oak floors complete a careful selection of artisan finishes. For the master bathroom, spa like tranquility was achieved through the use of raw slate clad shower walls and an aromatic teak shower floor.

GREENWICH VILLAGE APARTMENT RENOVATION

Completed 2015

New York, NY

Apartment renovation

Honorable Mention:
NYC&G Innovation in Design Awards (2015)

Berg Design redesigned this Greenwich Village apartment to expose as much of the apartment to natural light. The new plan revolves around a vast living area and kitchen relocated adjacent to oversized windows. Industrial sized steel and glass doors were used to bring natural light into interior spaces.
 
Hand plastered walls, a rough concrete partition, waxed raw steel and reclaimed pallet oak floors complete a careful selection of artisan finishes. For the master bathroom, spa like tranquility was achieved through the use of raw slate clad shower walls and an aromatic teak shower floor.

Verticals 4.jpg
Kitchen 1.JPG
Dining 1.jpg
Verticals 1.jpg
Verticals 2.jpg
Verticals 3.jpg