COBBLE HILL RESIDENCE   Completed 2006  Brooklyn, New York  2 bedroom apartment renovation  Working with a restrained palette of whites and neutrals, BergDesign transformed this garden level home, into a light filled, tranquil respite from the city. The owner's desire for clean simplicity was fulfilled by the use of white epoxy floors, sea glass tiles, a soft white plastered brick wall and walnut millwork accents.

COBBLE HILL RESIDENCE

Completed 2006

Brooklyn, New York

2 bedroom apartment renovation

Working with a restrained palette of whites and neutrals, BergDesign transformed this garden level home, into a light filled, tranquil respite from the city. The owner's desire for clean simplicity was fulfilled by the use of white epoxy floors, sea glass tiles, a soft white plastered brick wall and walnut millwork accents.

IMG_0277.JPG
IMG_0287.JPG
IMG_0280.JPG
IMG_0306.JPG