BLEECKER LOFT   Completed 2018  New York, NY  Apartment renovation  The existing stair isolated the kitchen from the living room, which was relocated to open the floor plan and maximize the amount of natural light and ventilation for all spaces.  A feature wall below the staircase incorporates storage, a small office, and media center hidden behind large panels finished to match the kitchen cabinetry. A pallet of white oak, white quartz, and painted brick was utilized to maximize the sense of openness throughout the apartment.

BLEECKER LOFT

Completed 2018

New York, NY

Apartment renovation

The existing stair isolated the kitchen from the living room, which was relocated to open the floor plan and maximize the amount of natural light and ventilation for all spaces.

A feature wall below the staircase incorporates storage, a small office, and media center hidden behind large panels finished to match the kitchen cabinetry. A pallet of white oak, white quartz, and painted brick was utilized to maximize the sense of openness throughout the apartment.

IMG_2460_hdr_mode_1.jpg
Closet Office.jpg
IMG_2514_hdr_mode_1.jpg